Thursday, 22 December 2011

emak kawan

Nama aku Iwan dan tinggal di sekitar Negeri Selangor....Aku nak cerita pasal pengalaman seks aku...Aku mempunyai seorang kawan rapat namanya Bakar tapi aku panggil dia Burn....Burn ni asal dari Johor....umor kami sebaya dan aku kenal dia kerana kami satu tempat keje....perangai kami memang ngam satu kepala.....family dia kira orang kaya jugak tapi dia ni otak lain sikit....tak le suka menunjuk2 tapi pasal duit memang tak kedekut.....aku rasa kalau dia tak keje pun tak pe sebab mak ayah dia kasi pun dah cukup untuk makan pakai dia....duit gaji dia kadang tu kasi kat aku je.....aku ni bukan le kira ambik kesempatan tapi dah orang nak kasi aku ambik je lah......
Cerita seks aku macam ni.....masa tu cuti umum kalau tak salah aku cuti Hari Buruh jatuh hari isnin jadi lama lah rasanya.....Burn pun ajak le aku kerumah dia kat Johor...nak kenalkan aku dengan family dia katanya....sampai je kat rumah Burn kami disambut oleh emak dia Puan Maznah.....Emak dia ni kira muda lagi jugak le dalam 40-an...Cantik tu boleh tahan le.... Burn ni pun anak tunggal...Masa tu ayah Burn tak de sebab ke Singapore ada hal perniagaan....Jadi tak le aku jumpa ayahnya....
Malam tu lepas makan Burn ajak aku keluar gi jalan2 kat pekan.....kol 12 baru balik....masa tu mak dia belum tido lagi sebab tunggu kitaorang balik....Mak oiiii...emak dia seksi pakai baju tido nipis...terangkat adik aku....Emak Burn hidangkan kami minuman panas.....Dia pun join kami sekali berborak....adik aku tak turun2 sebab dok memerhatikan emak Burn tu.....aku rasa dia sedar aku peratikan dia tapi dia tak kisah pun.....lebih kurang kol 1 aku kata kat Burn aku nak tido....dia pun ajak aku masuk bilik.....mak Burn pun masuk le bilik dia.....Masa kat bilik aku pun dengan selambanya cakap kat Burn...
"wehh Burn, mak ko tu seksi gilalah....adik aku terangkat dibuatnya".
"kenapa ko nak ke?" Burn tanya dengan serius..terkejut aku dibuatnya...Aku terus diam sebab rasa malu....Tapi Burn tak puas hati dia tanya sekali lagi kat aku.
"Iwan aku tanya ni....ko nak ke? Kalau nak aku boleh mintakkan".Iwan tanya kat aku...
"Ko marah ke Burn. Sorrylah aku tak tahan tengok orang pompuan seksi ni". Aku cuba bagi penjelasan.
"Laaa apa pulak nak marahnya....kalau ko nak jom ikut aku".
Burn pun terus tarik tangan aku menghala kebilk emaknya. Aku pun taknak lepas peluang terus ikut je.
Sampai kat depan pintu bilik mak dia...Burn buka perlahan2 daun pintu...aku tengok bilik masih terang...Bila pintu bilik dah terbuka luas aku tengok mak Burn sedang melayan diri sendiri....Dia tak perasan kedatangan kami....Tangan emak Burn sedang menggosok2 celah kangkangnya.....matanya tertutup rapat sedang menikmati kesedapan yg diciptanya sendiri....Adik aku naik balik...Burn jugak macam tu sebab terbonjol je seluar dia...
Kami perhatikan agak lama jugak yg sedang mengerang keseronokan tu.....kemudian aku tengok emak Burn seperti mengeraskan badannya....mungkin dia dah klimak.....Kemudian emak Burn buka matanya....dia cukup terkejut kerana kami ada kat bilik dia...
"ehh apa korang buat kat bilik ni. Dah lama kamu peratikan mak Burn". Tanya puan Maznah...sambil tangannya menarik kain selimut untuk menutup tubuhnya yg separuh bogel itu.
"maafkan kami makcik. Kami tak sengaja".aku menjawab bila aku tengok Burn cuma berdiam...
"Apa kamu nak".
"Tak de apa2. Saje nak tengok makcik buat apa".
Aku tengok Burn menghampiri mak dia...
"Burn kenapa kamu ni Burn".Puan Maznah bertanya pada anaknya bila Burn tak bersuara langsung.
"Iwan ni nak kan mak..Boleh ke mak". Tiba2 Burn bersuara.
Puan Maznah tak cakap apa2 tapi tangannya melambai kearah aku....Aku pun dengan lajunya mendapatkan Puan Maznah. Aku duduk disisinya....Burn pun sama2....Puan Maznah dengan rakusnya meramas adik aku dan adik Burn....Sungguh sedap rasanya...itulah pertama kali aku merasa seorang pompuan meramas adik aku.....Aku pun buka seluar sebab adik aku dah tersepit oleh seluar dalam....Aku rasa Burn mungkin sudah terpancut sebab dia dah rebah badannya dan matanya tertutup rapat....Aadik aku yg dah besar tu aku masukkan kemulut Puan Maznah...Dia terima dengan rela dan terus menjilat2 adik aku....Sedap sungguh aku rasa....lama jugak dia jilat adik aku...sampai nak terpancut rasannya tapi aku pertahankan jugak sebab aku belum dapat apa yg dihajat...Burn sudah terkulai layu....Aku tarik adik aku keluar kemudian giliran aku pulak mengerjakan puan Maznah..
Aku kangkangkan kaki dia luas2....air mani dia sudah membasahi lubang pantatnya...mungkin kerana dia klimak masa tadi tu.....Akupun terus menjilat pantat Puan Maznah....Dia mengerang kesedapan....
"Aahh…… aaahhhhhh…. ahhhhhhhh….!
Aku terus menjilat pantat Puan Maznah sehingga dia klimak 3 kali baru aku masukkan adik aku kedalam pantat dia....Masih ketat lagi pantat Puan Maznah....mungkin sebab satu kepala je yg keluar.....Aku terus masuk keluar adik aku kat pantat Puan Maznah....dia terus mengerang kesedapan....setengah jam kemudian setelah Puan Maznah klimak untuk kali yg ke6 barulah aku pun memancutkan air mani aku kedalam pantat dia.....Setelah pancut aku biarkan aje adik aku kat dalam.....akupun cium mulut Puan Maznah dan tanya kat dia sama ada dia puas atau tak....dia kata dia cukup puas dengan aku....Kemudian akupun baring sebelah Puan Maznah....
Dia bangun dan menjilat adik aku semula sehingga adik aku bangun balik.....kali ini aku pancut pulak kat mulut Puan Maznah.....Kemudian kami pun tertido...dan pagi tu sekali lagi aku mengerjakan Puan Maznah bersama2 Burn....Pagi tu barulah Burn dapat melayari tubuh emak dia....

4 comments:

  1. Replies